Hoe werkt het

Themakist

Als u een themakist reserveert, huurt u een compleet feest. U huurt verkleedkleren, draaiboek, borden en bekers, tafelversiering, en alle materialen voor de spelletjes. Dit bij elkaar is een auto vol met attributen.

Het draaiboek kunt u 2-3 weken van te voren op halen, zodat u zich kunt in lezen. De thema kisten haalt u 1 dag voor het feestje op en brengt u 1 dag na het feestje terug.
Ophaaladres: Mezenstraat 21, Leiden (Zuid Holland)

Een themakist van Lieveheersfeestje bevat een draaiboek met daarin een programma voor een 3 tot 4 uur durend feest. In het boek wordt zeer uitgebreid het programma beschreven van het binnenkomen van de gasten tot het naar huis gaan.
De meeste draaiboeken bevatten een verhaal en naar aanleiding van dat verhaal volgen er allerlei opdrachten / spelletjes. Deze zullen uit eindelijk leiden naar een schat, diamanten, code of een sleutel o.i.d..
Daarnaast staan er tips in voor traktaties en knutsel activiteiten.

Doordat de themakist naast een zeer uitgebreid draaiboek ook alle benodigde materialen bevat is het voor iedere ouder zeer eenvoudig een uniek feestje te geven. Voor vragen en of meer informatie kunt u altijd contact opnemen.